Skip navigation
The Australian National University

SLS One Day Conference

SLS One-day Conference Program

Thursday, 12th June, 2008
9 am – 5 pm

As one of the aims of the conference is to generate discussion, every talk will be followed by 15 minutes discussion time.

Talks are either short (10 – 15 minutes) or long (20 – 30 minutes)

Time

Name of Presenter

Title of Talk

9.15 – 9.45

plus 15 mins discussion

Roger Hillman

Subtitles

10.00 – 10.30

plus 15 mins discussion

Louise Jansen

Errors: A window to language learning

10.45 - 11.15

Morning Tea

 

11.15 – 11.45

plus 15 mins discussion

Johanna Rendle-Short

Is 'mate' still a masculine term?

12.00 – 12.30

plus 15 mins discussion

Kevin Windle

"Communard Captain" meets William Morris Hughes and Malibu the Kangaroo: Alexander Zuzenko in Russian literature 1925 and 2007

12.45-1.45

Lunch

 

1.45 – 2.00

plus 15 mins discussion

Elizabeth Minchin

 

The Expression of Sarcasm in Homer's Odyssey

2.15 – 2.45

plus 15 mins discussion

Daniel Martin

Tango and Demography

3.00 – 3.30

Afternoon Tea

 

3.30 – 3.45

plus 15 mins discussion

Grazia Micciche

E-learning and second language acquisition: a critical approach

4.00 – 4.30

plus 15 mins discussion

Harold Koch

with Patrick McConvell and Jo Caffery

Aboriginal kinship terminology: comparison and reconstruction

Venue:  Theatrette, Old Canberra House, Liversidge Street

Equipment:  Computer, Internet access, Overhead projector, DVD/VCR  

Catering:  Vanilla Bean Catering. (Staff and Visiting Fellows are asked to make a contribution of $5 to assist with costs. Any cakes for morning and afternoon tea would be appreciated.)

Drinks afterwards at University House

RSVP by Wednesday, 28th May to Hilary Greenhill  

Updated: 22 July 2009/ Responsible Officer:  Head, School of Literature, Languages and Linguistics / Page Contact:  Web publisher